Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Axel Kjäll hänger löst - efter fiaskot i allsvenskan

3v

Örebro SK har åkt ur allsvenskan efter en tuff säsong. Sedan i våras har laget haft tre olika tränare, där Marcus Lantz är den som basat över klubben den senaste månaden. Lantz skrev på ett korttidskontrakt med klubben, höstsäsongen ut.

Axel Kjäll befordrades till fotbollschef i slutet av maj. Innan dess har han haft titlarna assisterande tränare, huvudtränare och manager. Efter nedflyttningen till superettan är nu hans roll starkt ifrågasatt och en ny ordförande lär se över hans roll och varande i klubben, enligt Expressen.

Kjäll höll dessutom med om att han borde bli ifrågasatt för några dagar sedan.

ANNONS

– Det är klart att jag måste titta mig i spegeln, eller det har jag gjort, massor av gånger. Jag måste göra en analys av jobbet jag har gjort, inget snack om det, sade Kjäll för några dagar sedan på en presskonferens.

– När ett lag av Örebros storlek och med den historian vi har gör så svaga prestationer, då borde man i en styrelse ifrågasätta min roll. Sedan är det inte samma sak som att jag tycker att man ska byta eller förändra eller sådär, men det är nog väldigt troligt.

Publicerad 2021-11-12 kl 13:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto