Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: United hoppas stjärnduon kan locka Zidane

2v

Det spekuleras kring ett tränarbyte i Manchester United, efter att laget har underpresterat under hösten. Ole Gunnar Solskjær sitter fortsatt kvar på posten, men enligt uppgifter kan inte norrmannen slappna av helt.

Om Solskjær får lämna, är stjärntränaren Zinedine Zidane ett av alternativen att ta över, rapporterar Mirror. Han har tidigare tränat både Cristiano Ronaldo och Raphael Varane i Real Madrid och då de båda nu är i Manchester United, hoppas klubben att duon kan locka Zidane till England, enligt tidningen.

Zidane uppges dock inte känna någon stress kring att få ett nytt jobb. Han har varit utan kontrakt sedan i somras då han lämnade Real Madrid, men är öppen för att vänta tills nästa sommar med att ta ett nytt jobb, då han i så fall skulle få en försäsong med det nya laget. Ett alternativ han är intresserad av ska också vara att bli Frankrikes förbundskapten efter VM 2022.

ANNONS

Enligt transferjournalisten är klubben inte i kontakt med fransmannen angående jobbet. Även Brendan Rodgers och Ralf Rangnick uppges aktuella för jobbet.

Publicerad 2021-11-15 kl 10:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto