Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: United sänker priset på Lingard - West Ham intresserade

Sillybloggen

Jesse Lingard spenderade våren på lån i West Ham, då han inte fick speltiden han önskade i Manchester United. Men under sommaren återvände han och Ole Gunnar Solskjær har sedan dess haft positiva tongångar kring mittfältaren. För bara ett par månader sedan insisterade han på att Lingard skulle stanna i klubben, enligt Mirror.

Men nu låter det annorlunda. Tidningen menar att United har sänkt prislappen på Lingard för att sälja honom i januarifönstret. Enligt uppgifterna kan 28-åringen nu släppas för knappt 120 miljoner kronor, till skillnad från de nästan 300 miljoner pund som Uniteds ledning tidigare har värderar honom till.

Den nya klubbadressen kan snarare bli en nygammal destination, då West Ham är intresserade av att signa Lingard permanent, enligt Mirror. Under våren i klubben gjorde han nio mål på 16 matcher.

Lingards kontrakt med Manchester United går ut sommaren 2022, vilket innebär att vinterfönstret är sista chansen att få betalt för engelsmannen, förutsatt att de inte förlänger kontraktet.

Annons
Publicerad 2021-11-15 07:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto