Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Raiola hintar om Pogbas framtid: "December är drömmarnas månad"

Sillybloggen

Paul Pogba har ryktats från Manchester United, inte minst i samband med uttalandet från hans agent Mino Raiola. I sommar går hans kontrakt ut med den engelska storklubben, vilket gör vinterns fönster till sista chansen för United att få betalt för Pogba, om han inte förlänger.

Raiola hintar då en än gång om att fransmannen kommer lämna, snarare än förlänga. Han menar att det är viktigt för människan att drömma, och att man sedan får se om drömmarna går i uppfyllelse.

– December är drömmarnas månad, med jul och helgdagar. Det är för tidigt att säga vad som kommer hända med Pogba men vi får se vad som sker, säger han kryptiskt, enligt Goal.

Han är medveten om uppmärksamheten som det får när han pratar om Pogbas framtid, och menar därför att han egentligen inte borde säga något alls.

– Jag vet inte varför, men när vi pratar om Pogba i England, så väcker det de döda till liv. Så jag bör nog låta bli att prata om det, för det slutar bara med att någon före detta Manchester United-spelare ska börja prata om Pogba, för att han inte har något annat att prata om. Så det är bättre att jag är tyst, säger han.

Annons
Publicerad 2021-11-17 14:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto