Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Isak aktuell som ersättare till Lacazette

2v

I somras stod det klart att Alexander Isak förlängde med Real Sociedad. Men trots att 22-åringen nu sitter på ett långt kontrakt, till sommaren 2026, så ryktas det om svensken i Europa. Framfarterna under förra säsongen i La Liga, samt under sommarens EM, verkar ha gett eko.

Enligt Mirror är Arsenal intresserade av Isak. Han ska ses som en ersättare till Alexandre Lacazette, som förväntas lämna till sommaren, och är aktuell för klubben redan i vinter, enligt tidningen. I England har skriverierna ökat sedan Isak i en video tillsammans med Dejan Kulusevski berättade att hans barndomsidol var Thierry Henry. Dessutom skrivs det en hel del om Isaks vänskap med Martin Ödegaard, svenskens tidigare lagkamrat som nu är i Arsenal.

ANNONS

Arsenal har tidigare uppgetts vara intresserade även av Kulusevski. Han har fått snålt med speltid i Italien och uppges vara sugen på att röra sig vidare.

Publicerad 2021-11-19 kl 07:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto