Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Lingard vill lämna gratis - hintar om flytt till PL-konkurrent

1v

Jesse Lingard, 28, blev utlånad till West Ham förra säsongen och gjorde stor succé. När 28-åringen återvände till Manchester United i somras trodde nog många, inklusive Lingard själv, att han skulle få en större roll i den engelska storklubben – men så har det inte blivit.

Engelsmannen har fått sparsamt med speltid, oftast börjat på bänken och fått nöja sig med kortare inhopp. Jesse Lingard har ett utgående kontrakt med Manchester United och tidigare har tränaren Ole Gunnar Solskjær varit öppen med att klubben vill förlänga 28-åringens avtal.

Nyligen rapporterade The Telegraph att kontraktsförhandlingarna har fallit samman och att Jesse Lingard kommer lämna klubben. Enligt uppgifterna vill West Ham försöka värva yttern redan i januari, men man är tveksam till om United kommer släppa Lingard redan då.

ANNONS

Nu skriver tabloiden The Sun att Jesse Lingard redan har börjat förbereda sig för en återkomst i West Ham i januari. Under fredagskvällen kommenterade United-spelaren dessutom ett inlägg på West Hams Instagram-konto, ett inlägg han även delade på sin egen Instagram, vilket har gjort att spekulationerna om en flytt har tagit fart.

Enligt The Telegraph föredrar Jesse Lingard dock att bli utlånad säsongen ut för att sedan kunna skriva på för en utländsk klubb i sommar. 28-åringen uppges nämligen ha siktet inställt på Serie A.

Lingard har gjort åtta framträdande i United-tröjan den här säsongen noterats för två mål samt en assist.

Publicerad 2021-11-19 kl 21:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto