Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Zidane har tackat nej till tränaruppdrag

1v

Enligt lokaltidningen Manchester Evening News har Manchester Uniteds ledning bestämt sig för att sparka Ole Gunnar Solskjær. De uppges dock invänta ett passande tillfälle och det kan dröja så länge som till efter säsongen.

Men det rapporteras aktivt kring vilka som möjligen kan ersätta norrmannen. Leicesters tränare Brendan Rodgers uppges vara en toppkandidat att ta över jobbet. Ett annat alternativ är Zinedine Zidane, enligt Mirror.

Fransmannen står utan uppdrag, sedan han lämnade Real Madrid efter förra säsongen. Enligt tyska Bild har han varit aktuell för jobbet, men valt att tacka nej. Det är dock inte vad som rapporteras i England. Enligt Mirror är han fortsatt en kandidat, och det rapporteras även att 49-åringen har börjat lära sig engelska då det är “viktigt för hans karriär”.

ANNONS

Tidningen uppger också att Zidane har tackat nej till ett annat tränaruppdrag. Qatar-klubben Al-Sadd ska ha hört av sig till honom om att ersätta Xavi som huvudtränare i klubben, men Zidane ska ha valt att neka till erbjudandet.

Publicerad 2021-11-19 kl 12:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto