Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Dortmund redo att dubbla Haalands lön

1v

Erling Haalands framtid fortsätter att diskuteras i den internationella pressen, även utanför transferfönsterna. Tyska Sky Sport uppger nu att Dortmund ska försöka övertala sitt stjärnskott att stanna kvar i Bundesliga-klubben.

Erbjudandet är en fördubblad lön, från dagens nio miljoner euro om året till 16-18 miljoner euro (160-180 miljoner kronor) om året, mot att den omskrivna utköpsklausulen på cirka 75 miljoner euro skjuts fram ett år till 2023.

Dessutom hoppas klubbledningen att norrmannens betydelse i laget, att han rotat sig i staden och “bondat” med fansen, ska spela den i händerna. Men utländska klubbar knackar på dörren med mer bländande namn, mer pengar i fickorna och andra ligor att erbjuda. Enligt Sky Sport är Manchester City favorit att värva Haaland, vars kontrakt med Dortmund löper ut 2024.

ANNONS
Publicerad 2021-11-23 kl 07:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto