Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Rodic kan gå till konkurrent

1v

Hammarby-yttern Vladimir Rodic, 28, sitter på ett utgående avtal och kan lämna efter säsongens slut. 28-åringen, som kom till Bajen från Silkeborg IF under sommaren 2018, har fått varierat med speltid sedan dess och är i år noterad för ett mål på 24 framträdanden med Bajen.

Nu uppger Expressen att Kalmar FF har erbjudit Rodic ett kontrakt. Smålandslaget uppges vilja ha in Rodic som en nyckelspelare till nästa säsong. 28-åringen rapporteras samtidigt ha flera alternativ och sägs inte ha bestämt sig om sin framtid, även om han vill stanna i Sverige.

ANNONS
Publicerad 2021-11-24 kl 12:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto