Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Trots tränarskiftet - Lingard vill lämna

1v

Manchester Uniteds förre tränare Ole Gunnar Solskjær har lämnat och blivit ersatt av Michael Carrick på tillfällig basis. Det har, enligt Daily Mail, lett till att missnöjda spelare som Anthony Martial och Donny van de Beek har tänkt om. De uppges nu kunna tänka sig att stanna i den engelska storklubben. Det sägs dock inte gälla Jesse Lingard. Enligt tidningen vill engelsmannen lämna – oavsett vem som kommer in som ny huvudtränare på permanent basis framöver.

Lingard var under förra vårsäsongen utlånad till West Ham och gjorde stor succé, men stannade till den här säsongen kvar i United – trots rykten om en permanent flytt till London-klubben. Lingard har i dagsläget kontrakt med United till sommaren 2022.

ANNONS

I höst är han noterad för två mål och en assist på nio framträdanden med United.

Publicerad 2021-11-24 kl 07:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto