Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Barcelona i samtal med Ferran Torres

Sillybloggen 2021-11-30 07:15

Förra året lämnade Ferran Torres Valencia och Spanien för en sejour utomlands. Men redan i vinter skulle han kunna återvända hem, om än till en något större klubb.

Barcelonas vice president Rafael Yuste har nämligen bekräftat för Daily Mail att de är i samtal med Manchester Citys unga stjärna.

– Ferran är en jättebra spelare och vi jobbar med finkänsla. Vi har vänner i Manchester City och har en bra relation, sa Yuste i samband med att Barcelona-representanter var i England för att scouta talangen.

Enligt Sky Sports är det inte bara samtal som förs, utan Torres och Barcelona uppges vara överens. Det kvarstår dock för klubbarna att enas om en övergång, menar sajten.

City uppges ha betalat drygt 250 miljoner för Torres förra året och Daily Mail uppger att Barcelonas förväntas betala runt det dubbla för att köpa loss spanjoren, medan Sky Sports menar att City kräver hela 800 miljoner kronor. 21-åringen har gjort 16 mål på 43 framträdanden för den engelska storklubben.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto