Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

ÖSK bekräftar: Duo lämnar klubben

Sillybloggen 2021-12-02 15:18

Örebro SK har haft en tung allsvensk säsong och är redan klart för nedflyttning inför sista omgången på lördag. Nu meddelar ÖSK att Patrick Luan och Richard Friday, som lånades in i somras, lämnar klubben när låneavtalen löper ut efter säsongen.

Friday lånades in från lettiska Spartaks Jurmala och har gjort ett mål på tio matcher för ÖSK. Luan anslöt från schweiziska FC Sion och har gjort sex matcher för den allsvenska nästjumbon. Duon kommer att tackas av i lördagens hemmamatch mot Elfsborg, skriver ÖSK på sin hemsida.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto