Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Oväntade uttalandet: "Hazard har lovat mig att spela för Fenerbahce"

Sillybloggen 2021-12-03 22:36

Eden Hazard, 30, har haft en tung sejour i Real Madrid efter miljardflytten från Chelsea sommaren 2019. Belgaren har hämmats av skadeproblem och inte varit i närheten av att nå upp till den nivå som gjorde honom till en av Premier Leagues bästa spelare.

Hazard, vars kontrakt med Real Madrid löper ut sommaren 2024, kan göra en oväntad flytt i framtiden. Åtminstone om man ska tro Hasan Cetinkaya (nej, inte Victor Nilsson Lindelöfs agent), som är vice president för belgiska KVC Westerlo.

– Jag tror att jag kan se Eden Hazard som min vän. Jag har känt honom sedan jag var i Lille och han lovade mig att han en dag kommer spela för Fenerbahce. Westerlo kommer bli svårare, men man vet aldrig. Kanske avslutar han karriären här, säger Cetinkaya till Het Nieuwsblad.

Fenerbahce ligger just nu fyra i den turkiska högstaligan, medan Westerlo håller till i belgiska andraligan.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto