Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Efter 15 år i Real Madrid - klubbikonen kan återvända till Brasilien

Sillybloggen

Sedan Ferland Mendy värvades till Real Madrid från Lyon inför säsongen 2019/2020 har Marcelo, 33, fått nöja sig med en bänkplats allt som oftast. Klubbikonen, som har spelat 15 säsonger i “Los Blancos”, har ett utgående kontrakt med den spanska storklubben – och nu ser tiden i Real-tröjan ut att vara över för vänsterbacken.

Det är spanska AS som rapporterar att Marcelo är nära en återkomst i Fluminense, klubben han lämnade när han värvades till Real Madrid sommaren 2017. Enligt uppgifterna vill 33-åringen få till en flytt för att få mer speltid och därmed öka sina chanser att komma med i Brasiliens landslagstrupp till Qatar-VM 2022.

Marcelo har gått från att vara en nyckelspelare i Real Madrid till att få sparsamt med speltid. Förra säsongen noterades brassen exempelvis endast för 19 matcher. Totalt har 33-åringen spelat 533 matcher i “Los Blancos” och noterats för 38 mål samt 101 assist.

Hittills den här säsongen har Marcelo spelat 140 minuter fördelat över fem matcher i Real-tröjan

Annons
Publicerad 2021-12-08 19:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto