Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Besiktas vill skicka tillbaka Pjanic till Barça

Sillybloggen

Den bosniske landslagsmittfältaren Miralem Pjanic, 31, lämnade Barcelona på lån för turkiska Besiktas i september. Detta efter att ha hamnat i en konflikt med Barça-tränaren Ronald Koeman.

– Han hade inte några problem med mitt spel, men han gav mig inte några svar. Tiden gick och situationen blev ännu värre, helt utan anledning. Jag var professionell, så det är svårt att förstå. Många människor i klubben förstod inte heller. Sedan fick jag en möjlighet att lämna och då valde jag att ta den, då jag behöver spela. Jag vet vad jag kan bidra med till ett lag, men spelare behöver självförtroende och dialog, där saker sägs ansikte mot ansikte. Jag hade föredragit om saker och ting hade sagts till mig direkt, men det är vad det är. Det var en väldigt udda kommunikation och det är första gången som jag har varit med om det. Jag har haft en bra relation med alla mina tränare. Jag vet inte vad som hände, sa Pjanic till Marca då.

Annons

Nu rapporterar Barcelonatidningen Sport, som hänvisar till bosniska Zurnal, att Besiktas vill avbryta lånet och skicka Pjanic tillbaka till Barcelona. Mittfältaren har haft svårt att imponera i Besiktas och dessutom missat en handfull matcher på grund av skador. Pjanic har dock små förhoppningar om att ta en plats i den nye Barça-tränaren Xavis startelva, enligt sajten.

31-åringen har kontrakt med Barcelona till sommaren 2024.

Publicerad 2021-12-09 08:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto