Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Missnöjd med Kessié - som kan lämna för PSG

Sillybloggen
Napoli - Atalanta
Napoli
Atalanta
STREAMA PÅ LÖRDAG
Genoa - Frosinone
Genoa
Frosinone
STREAMA PÅ LÖRDAG
Torino - Monza
Torino
Monza
STREAMA PÅ LÖRDAG
Fotbollslördag Europa: Lazio - Juventus
Lazio
Juventus
STREAMA PÅ LÖRDAG
Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan
STREAMA PÅ LÖRDAG

Franck Kessié, 24, har imponerat stort i Milan-tröjan sedan han värvades till klubben från Atalanta. 24-åringen har varit ett givet inslag i Milanoklubbens startelva de senaste säsongerna – men nu uppges tränaren Stefano Pioli vara missnöjd med mittfältsstjärnan.

Enligt La Gazzetta dello Sport är Pioli inte nöjd med Kessiés prestationer den här säsongen. Tidningen pekar på att 24-åringens statistik när det gäller bollvinster och bollkontakter har försämrats i år jämfört med förra säsongen, vilket kan ligga bakom tränarens missnöje.

Ytterligare en anledning till formdippen kan vara de flyttrykten som omgärdat Franck Kessié under året. Mittfältaren har nämligen ett utgående kontrakt, och enligt Gazzetta dello Sport har Milan erbjudit honom en kontraktsförlängning.

Enligt samma uppgifter tvekar Kessié dock kring att förlänga sitt kontrakt. Detta då Paris Saint-Germain ska ha erbjudit mittfältaren ett bättre avtal med högre lön. 24-åringen kan börja förhandla med den franska storklubben i januari för att sedan ansluta som bosman i sommar.

Annons

Franck Kessié har spelat 202 matcher i Milan-tröjan och noterats för 33 mål samt 17 assist.

Publicerad 2021-12-11 11:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto