Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Juventus i möte med Kulusevskis agent - ska diskutera flytt

Sillybloggen

Dejan Kulusevski, 21, ryktats vara på väg bort från Juventus. Svensken har inte lyckats vinna Max Allegris förtroende och har mestadels fått sitta på bänken under hösten.

21-åringen har tidigare kopplats ihop med en flytt till Premier League och främst har Tottenham samt Arsenal uppgetts vara intresserade av att värva Kulusevski. Enligt uppgifter till Le Repubblica står Arsenal redo att lägga ett bud på cirka 30 miljoner euro, motsvarade cirka 307 miljoner kronor, på förhandlingsbordet. Mikel Arteta ska nämligen vara “angelägen” om att värva yttern.

Nu rapporterar La Gazzetta dello Sport att Juventus har bokat in ett möte med Dejan Kulusevskis nya agent, Alessandro Lucci nästa vecka för att diskutera spelarens framtid. Tidningen skriver vidare att Arsenal fortsatt är intresserat av att värva 21-åringen.

Annons

Juventus uppges i sin vara redo att sälja svensken för mellan 30-35 miljoner euro. Anledningen? Klubben vill frigöra budgetutrymme för att kunna värva Fiorentinas anfallare Dusan Vlahovic i januari.

Dejan Kulusevski värvades till Juventus från Atalanta förra sommaren och har hittills stått för åtta mål samt nio assist på 66 matcher i Juve-tröjan.

Publicerad 2021-12-12 13:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto