Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Rooney kan återvända till Everton

Sillybloggen

Everton haltar i Premier League. Efter 16 matcher ligger de på 14:e plats och enligt engelska medier kan tränaren Rafa Benitez nu hänga löst. Då ägaren Farhad Moshiri har gjort många tränarbyten uppges han vilja få det att fungera med spanjoren, men han uppges samtidigt förbereda sig för ett eventuellt skifte.

Om så blir fallet, är Wayne Rooney en av kandidaterna att ta över posten, enligt The Sun. Parterna ska redan nu vara i kontakt med varandra.

På sent 90-tal fostrades Rooney i Liverpool-klubben och efter sin långa sejour i Manchester United återvände han ett kort tag. Engelsmannen uppges alltså kunna göra sin andra comeback i klubben, men nu vid sidlinjen.

Rooney lade tidigare i år skorna på hyllan, efter en period som spelande tränare i Derby i Championship. Han har sedan dess endast innehaft tränarrollen, och det har varit under en tid med många kriser för klubben, som har fått stora poängavdrag.

Annons
Publicerad 2021-12-15 23:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto