Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Östersund har inte planer på att sälja Turgott på grund av ekonomin

Sillybloggen

Blair Turgott har varit framträdande i ett krisande Östersunds FK den gångna säsongen. Anfallaren har gjort tio mål på 24 matcher och med spel i superettan nästa år är det inte säkert att klubben kan behålla Turgott.

Samtidigt har ÖFK stora ekonomiska bekymmer. Men enligt fotbollschefen Stefan Lundin har man inga planer på att sälja honom av den anledningen.

– Det finns inga säljkrav på oss för att rädda ekonomin, säger han till FotbollDirekt.

Men det finns intresse, berättar Lundin. Han har ännu inte pratat med Turgott om han vill vara kvar i laget eller inte, men både i Sverige och utomlands finns det klubbar som vill knyta till sig 27-åringen.

– Jag kommer jaga honom under helgen här för att få en kontakt kring hans resonemang, säger Lundin, som berättar att Turgott är på semester för tillfället.

Annons

Turgott har kontrakt tills sommaren 2022. ÖFK behöver alltså antingen sälja i januari, eller förlänga, om de inte vill släppa stjärnan gratis när kontraktet gått ut.

Publicerad 2021-12-17 21:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto