Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bayern-presidenten: "Inte intresserade av Haaland"

Sillybloggen

Bayern München har som vana att värva nyckelspelare från de största konkurrenterna i tyska Bundesliga. Mario Götze och Robert Lewandowski från Borussia Dortmund för sju-åtta år sedan, samt Dayot Upamecano och Marcel Sabitzer från RB Leipzig i somras, är några exempel.

Erling Haaland, 21-åringen som gör succé i Dortmund och är en av världens bästa forwards just nu, är dock inte av intresse för Bayern. Anledningen? De har redan en världsklassanfallare i 33-årige Lewandowski.

– Vi är inte intresserade av Haaland, vi har Robert Lewandowski, världens bäste anfallare, säger Bayern-presidenten Herbert Hainer till tyska Sport1.

– Han (Lewandowski) kommer spela på samma nivå i ytterligare ett par år. Vi är väldigt glada över att ha honom, för han är en målgaranti, fortsätter Hainer.

Lewandowski toppar skytteligan i Bundesliga på 19 mål medan Haaland är trea på 13 mål. Norrmannen har dock missat sex ligamatcher på grund av skada.

Annons
Publicerad 2021-12-19 22:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto