Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Weston McKennie kan lämna Juventus - jagas av Leeds

Sillybloggen

Leeds har fått en tuff start på säsongen och ligger på 16:e plats i Premier League efter 18 spelade omgångar. Nu ryktas tränaren Marcelo Bielsa vilja förstärka truppen – och enligt uppgifter har blickarna riktats mot en Juventus-mittfältare.

Det är den brittiska tabloiden The Sun som rapporterar att Weston McKennie, 23, är ett av Leeds högst prioriterade övergångsmål i januari. Enligt uppgifterna ska Bielsa vara en stor beundrare av amerikanens tekniska spelstil och ser honom som en potentiell ersättare till Kalvin Phillips, som i sin tur har ryktats vara aktuell för både Liverpool och Manchester United.

The Sun skriver vidare att Leeds kommer behöva övertyga McKennie att lämna Juventus, där han har kontrakt till 2025. 23-åringen uppges nämligen vilja stanna kvar i Turin för att övertyga tränaren Massimiliano Allegri att han förtjänar en plats i startelvan.

Annons

Juventus ska dock vara redo att sälja spelare i truppen för att frigöra budgetutrymme, och Weston McKennie är en av spelarna som kan offras. Turinklubben kräver enligt uppgifterna omkring 20 miljoner pund, motsvarande cirka 243 miljoner kronor, för att släppa mittfältaren.

McKennie har noterats för två mål på 17 matcher i Juve-tröjan den här säsongen.

Publicerad 2021-12-19 15:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto