Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Italienska uppgifter: Ekdal i långt gångna förhandlingar med FCK

Sillybloggen

Under onsdagen rapporterade danska BT att FC Köpenhamn visade intresse för den svenska landslagstjärnan Albin Ekdal. De är i stort behov av en central mittfältare, och Ekdal ska ha uttryckt en vilja att vända hem till Skandinavien.

Nu kommer ytterligare uppgifter från Italien. Enligt Tuttomercatoweb är Ekdal i långt gångna förhandlingar med den danska storklubben. De spekulerar kring att de har sett de sista av svensken i Sampdoria, vilket tyder på att en övergång i vinter är aktuell.

Ekdal lämnade Brommapojkarna för Juventus 2008 och har sedan dess spelat utomlands. Främst i Italien men även en kortare period i Tyskland. 32-åringen har tidigare uttryckt en önskan att vända hem till Djurgården. Sportchef Bosse Andersson menar dock att parterna inte är i några konkreta diskussioner ännu.

– Det har bara varit att han ska avsluta i Djurgården. Vi har ingen planering för det så. Vi har en dialog, han är intresserad och följer Djurgården, och har ett intresse som djurgårdare, det är vad vi har pratat om, sa han till Fotbollskanalen under onsdagen.

Annons
Publicerad 2021-12-23 07:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto