Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Salah kräver att Liverpool värvar Haaland

Sillybloggen

Mohamed Salah sitter i diskussioner med Liverpool om att förlänga sitt kontrakt med klubben. Han har ryktats aktuell för andra europeiska toppklubbar, men diskussionerna med Liverpool ska inte vara avslutade, och han har även uttalat sig att han gärna skulle spela där tills hans karriär är slut.

Enligt Daily Star har han dock ett något ovanligt krav när han har fört sina förhandlingar. Salah ska kräva att klubben förstärker truppen för att han ska vara kvar och sajten uppger att han har efterfrågat att klubben värvar stjärnskottet Erling Haaland från Borussia Dortmund.

Samtidigt rapporterar tyska Sky att det är just Liverpool, tillsammans med PSG, som leder jakten på norrmannen. Haaland ska enligt uppgifter ha en utköpsklausul på drygt 750 miljoner kronor som aktiveras till sommaren.

Haaland har gjort 76 mål på 75 matcher sedan han kom till Dortmund. Det ska enligt uppgifter vara 26 klubbar som har visat intresse för 21-åringen.

Annons
Publicerad 2021-12-23 08:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto