Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

L’Équipe: PSG vill rensa i truppen - sju spelare kan lämna

Sillybloggen

Paris Saint-Germain leder Ligue 1 i överlägsen stil, 13 poäng före tvåan Nice, och är framme i åttondelsfinal i Champions League där ett möte med Real Madrid väntar i vår.

Nu uppges klubben vilja rensa rejält bland spelarna i truppen. Det är L’Équipe som rapporterar att hela sju spelare kan komma att lämna PSG, antingen i vinter eller till sommaren. Spelarna som den franska storklubben uppges vilja göra sig av med är: Mauro Icardi, Julian Draxler, Layvin Kurzawa, Rafinha, Abdou Diallo, Thilo Kehrer och Sergio Rico.

Mauro Icardi, 28, har nyligen kopplats ihop med en flytt till Serie A och Juventus. Även Rafinha, 28, ska ha intresse kring sig och kan bli lagkamrat med Alexander Isak i Real Sociedad.

Övriga spelare på listan har fått sparsamt med speltid senaste tiden och har haft blygsamma roller i laget. En av anledningarna till att PSG vill göra sig av med spelare ska vara att klubben behöver balansera ekonomin, vilket en minskning av antalet spelare i truppen skulle bidra med.

Annons

Enligt L’Équipe kan fler spelare utöver ovan nämnda vara på väg bort från klubben.

Publicerad 2021-12-26 21:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto