Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barcelona jagar landslagsanfallaren - Xavi har ringt personligen

Sillybloggen

Barcelona värvade i dagarna den spanska landslagsyttern Ferrán Torres från Manchester City för 55 miljoner euro (560 miljoner kronor). Nu är de på jakt efter nästa landslagsspelare.

Enligt spanska Mundo Deportivo vill den katalanska klubben nu värva Atletico Madrids spanska landslagsanfallare Alvaro Morata. Anfallaren har de senaste 18 månaderna varit på lån hos den italienska storklubben Juventus, men enligt tidningen vill han nu lämna klubben.

Barcelona ska redan ha pratat med spelarens agent och Barcelona-tränaren Xavi ska ha ringt upp Morata personligen för att säga att han vill ha honom i klubben på ett sexmånaderslån, men att det kan komma att bli längre än så genom en permanent övergång i sommar. Ett förslag som Morata ska vara sugen på.

Barcelona måste dock först ta tag i deras löneproblem först, då deras lönebudget redan nu överstiger det maximalt tillåtna i La Liga. Det innebär vidare att de än så länge inte kunnat registrera Ferrán Torres som ny spelare ännu.

Annons
Publicerad 2021-12-30 09:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto