Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Morata överens med Barça - men Allegri nobbar Depay

Sillybloggen

Alvaro Morata, 29, har inte lyckats övertyga Massimiliano Allegri och kan komma att lämna Juventus. Enligt spanska Mundo Deportivo är Barcelona intresserat av att värva 29-åringen och Barça-tränaren Xavi ska personligen ha ringt upp Morata för att berätta om klubbens intresse.

Nu rapporterar Football Italia, som hänvisar till Goal, att Alvaro Morata har kommit överens om de personliga villkoren för ett kontrakt på 18 månader med Barcelona. Nu är det alltså upp till klubbarna att komma överens för att övergången ska bli av.

Enligt samma uppgifter vill Juventus dock värva en ersättare till forwarden innan de går med på att genomföra övergången. Mauro Icardi, Paris Saint-Germain, och Pierre-Emerick Aubameyang, Arsenal, nämns som två potentiella ersättare till spanjoren.

Barcelona uppges i sin tur ha erbjudit Memphis Depay i utbyte mot Morata, men enligt Football Italia har Juve-tränaren Massimiliano Allegri tackat nej till nederländaren.

Annons

Alvaro Morata värvades till Juventus från Atletico Madrid inför säsongen 2020/2021. 29-åringen har sedan dess noterats för 27 mål på 65 matcher.

Publicerad 2021-12-31 10:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto