Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tottenham erbjuder Serie A-stjärna "lukrativt" kontrakt

Sillybloggen

Antonio Conte har fått en strålande start på sin återkomst i Premier League. Italienaren och Tottenham har nu åtta raka ligamatcher utan förlust – och efter 1-0-segern borta mot Watford på nyårsdagen öppnade Conte för att klubben nu kommer börja leta efter nyförvärv.

Och att klubben behöver värva? Ja, det är något han har varit tydlig med tidigare.

– Efter bara två veckor sa jag att vi behöver förbättra kvaliteten i truppen. Vi måste absolut förbättra kvaliteten, sa Conte då till Sky Sports.

Enligt uppgifter till ESPN har Spurs identifierat ett första övergångsmål. Franck Kessié, 25, har imponerat stort i Milan senaste säsongerna. 25-åringen har ett utgående kontrakt med Milanoklubben och är nu, från och med januari, fri att förhandla med en ny klubb för att sedan lämna som bosman i sommar.

ESPN hävdar att Tottenham förbereder ett “lukrativt” kontraktserbjudande för att locka Kessié till London. Milan har dock inte gett upp hoppet om att behålla Franck Kessié, men man kommer att få konkurrens. Även Chelsea, Liverpool och Manchester United uppges nämligen vara intresserade av mittfältaren.

Annons
Publicerad 2022-01-01 19:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto