Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Roma hoppas på dubbla värvningar från London

Sillybloggen 2022-01-03 08:49

Ainsley Maitland-Niles har under de senaste veckorna ryktats vara nära en flytt till Roma. Det ska gälla en utlåning från Arsenal, där 24-åringen fått snålt med speltid under hösten. Han är dock inte den enda spelaren som italienarna hoppas kunna locka från London, enligt Calcio Mercato.

Även Tottenhams Tanguy Ndombele är på Romas radar, enligt sajten. Det skulle innebära en återförening med mittfältarens förre tränare, José Mourinho. Ndombele skulle i så fall lånas ut till Italien, men klubbarna uppges ännu inte hittat en överenskommelse.

Calcio Mercato uppger att Tottenham kan tänka sig att låna ut Ndombele, men att de lär vilja inkludera en obligatorisk köpoption i avtalet. Den skulle sannolikt ligga på minst 300 miljoner kronor, vilket försvårar att klubbarna ska komma överens.

Sedan Antonio Conte tog över som tränare för Tottenham har Ndombele endast fått göra fem framträdanden, och hans nuvarande kontrakt sträcker sig till sommaren 2025.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto