Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Dansk klubb intresserad av Nygren

Sillybloggen

Benjamin Nygren lämnade IFK Göteborg under sommaren 2019 för belgiska Genk. Där tog det dock inte fart, utan svensken lånades under hösten 2020 ut till Heerenveen, där han nu är kontrakterad tills i sommar. Hittills den här säsongen har han fått starta tre gånger i Nederländerna. Under hösten pratade Nygren med Fotbollskanalen och kommenterade då sin situation som följer:

– Jag hoppade in en del i början och fick sedan starta i några matcher. Jag tycker att jag gjorde det väldigt bra och vi spelade rätt bra som lag. Det enda som saknades var att jag inte gjorde mål eller assist, men det var nära och jag tycker att det kändes bra. Det har känts bra när jag spelat. Jag känner inte att jag gjort det dåligt. Jag har gjort det bra när jag spelat, men det är svårt att göra så mycket när jag inte får spela, sade han då.

Enligt Het Belang Van Limburg vill Nygren därför lämna den nederländska klubben och de uppger att en dansk klubb visar intresse för mittfältaren. Vilken klubb det gäller har inte angetts.

Annons

En återkomst till Genk uppges inte vara ett alternativ vilket ökar chanserna för den danska klubben att 20-åringen. Hans nuvarande kontrakt med den belgiska klubben sträcker sig till 2024.

Publicerad 2022-01-04 15:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto