Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ligamästare budar på Vecchia - kan bli ekonomiskt oberoende

Sillybloggen

Förre Sirius-yttern Stefano Vecchia, 26, anslöt inför förra säsongen till norska storklubben Rosenborg BK och stod för elva mål på 17 matcher i den norska högstaligan, samt tre mål på fem matcher i Europa Conference League-kvalet.

Nu uppger norska TV2 att Lion City Sailors, som är regerande mästare i Singapore, har lagt två bud på Vecchia, varav det senaste budet var på runt 7,7 miljoner kronor. Rosenborg uppges dock svarat med att det inte är tillräckligt mycket pengar för en affär, då klubben helst vill behålla den offensive spelaren.

Vecchias agent Blash Hosseini bekräftar i sin tur att det kommit in bud på spelaren.

– Det stämmer att det har kommit ett bud på Stefano. Det är ett fantastiskt personligt erbjudande för honom som gör honom ekonomiskt oberoende. Jag hoppas att vi kan komma fram till en lösning, säger Hosseini till TV2.

Annons

TV2 skriver vidare att Vecchia inte vill kommentera uppgifterna. Det gäller även Rosenborgs svenske sportchef Mikael Dorsin. Vecchia har i dagsläget kontrakt över 2024.

Publicerad 2022-01-05 12:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto