Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Philippe Coutinhos agent i direktkontakt med PL-klubb

Sillybloggen

Philippe Coutinho, 29, har inte fått spelet att stämma i Barcelona sedan flytten från Liverpool i januari 2018. Nu ryktas 29-åringen vara på väg tillbaka till Premier League – och enligt uppgifter förhandlar brassen nu med Aston Villa.

Det är transferjournalisten Fabrizio Romano som hävdar att Aston Villa är i direktkontakt med Coutinhos agent gällande förhandlingar om ett lån för resten av säsongen. Övergången ska dock inte vara klar i nuläget. Även uppgifter i spansk media menar att Philippe Coutinhos agent och Birmingham-klubben förhandlar om en flytt.

Barcelona behöver göra sig av med spelare i januarifönstret för att sänka klubbens lönekostnader. Bland annat kan Ferran Torres, nyförvärv från Manchester City, inte registreras i nuläget.

Totalt har Philippe Coutinho spelat 106 matcher i Barça-tröjan och noterats för 25 mål samt 15 assist. Nyligen har 29-åringen även kopplats ihop med Arsenal.

Annons
Publicerad 2022-01-05 16:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto