Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: AFC Eskilstuna värvar talang från konkurrent

Sillybloggen

Sedan tidigare har AFC Eskilstuna presenterat Ishak Shamoun och Amar Mushin, båda från Assyriska IK. Nu är det klart att klubben värvar ytterligare en spelare från Jönköpingsområdet – den här gången från Jönköpings Södra.

På torsdagen meddelar nämligen AFC att man har gjort klart med Mikael Marqués. Den 20-årige vänsterbacken har noterats för 19 superettan-matcher med J-Södra senaste två åren, men väljer nu alltså att lämna för en seriekonkurrent.

– Mitt intryck av AFC Eskilstuna är att det är en familjeklubb där det råder bra stämning. Det som jag tycker om är att laget kämpar för varandra på plan i medgång och motgång. Min målsättning i Eskilstuna är att få utvecklas så mycket som möjligt och få nya erfarenheter, säger Marqués till klubbens hemsida och fortsätter:

– Tillsammans med laget ska vi vinna matcher och köra på till 100 procent. Målsättningen ska vara topp tre i superettan. Min personliga målsättning är såklart att senare gå vidare nästa steg upp.

Annons

Mikael Marqués har skrivit på ett kontrakt med AFC Eskilstuna som sträcker sig över säsongen 2025.

Publicerad 2022-01-06 15:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto