Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Newcastle uppges vilja värva Monaco-back

Sillybloggen 2022-01-09 08:33

Newcastle har under senaste tiden kopplats ihop med en värvning av Lilles nederländske mittback Sven Botman, 21. Premier League-klubben sägs fortfarande vilja ha in Botman, men vid sidan av det skriver Daily Mail att Newcastle även vill värva Monacos franske mittback Benoit Badiashile, 20. Newcastle uppges föra samtal med den franska klubben om en affär.

Enligt den engelska tidningen värderas Badiashile till 35 miljoner pund, drygt 430 miljoner kronor. Badiashile är fostrad i Monaco och har kontrakt till sommaren 2024. Den här säsongen är han noterad för 19 framträdanden med den franska storklubben.

Om det inte skulle lösa sig för Newcastle med Botman och Badiashile sägs Sevillas brasilianske mittback Diego Carlos, 28, och Barcelonas franske mittback Samuel Umtiti, 28, vara andra alternativ, då tränaren Eddie Howe helst vill ha in två nya mittbackar i januari.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto