Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: MFF:s bud på Colak nobbat

Sillybloggen
IFK Norrköping - Malmö FF
IFK Norrköping
Malmö FF
STREAMA IMORGON
Hammarby IF - Kalmar FF
Hammarby IF
Kalmar FF
STREAMA PÅ SÖNDAG
GAIS - IF Brommapojkarna
GAIS
IF Brommapojkarna
STREAMA PÅ SÖNDAG
BK Häcken - Mjällby AIF
BK Häcken
Mjällby AIF
STREAMA PÅ SÖNDAG
IFK Göteborg - Djurgårdens IF
IFK Göteborg
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ MÅNDAG

Malmö FF lånade in Antonio Colak, 28, från Paok över den gångna säsongen. Colak imponerade med 14 mål på 26 seriematcher när MFF tog SM-guld och var tongivande när Skånelaget tog sig in i Champions League-gruppspelet. Efter säsongen gick dock låneavtalet ut och Colaks framtid är därmed oviss, då han har kontrakt med den grekiska storklubben till sommaren 2024.

Nu uppger Sportime-journalisten Giannis Chorianopoulos att MFF har lagt ett bud på 1,5 miljoner euro, drygt 15,4 miljoner kronor, som blivit nobbat av den grekiska klubben.

Tidigare har det publicerats uppgifter om att det finns en utköpsklausul på Colak som är på 30 miljoner kronor. Därefter har det kommit nya uppgifter från Grekland om att Paok kan tänka sig att sälja anfallaren för runt 25 miljoner kronor.

I mitten av december uttalade sig MFF:s ordförande Anders Pålsson om en värvning av Colak och sa då så här om förhandlingarna:

– Vi tycker att “Toni” Colak gjort det jättebra det här året. Han blir 29 år nästa år och det förs en förhandling mellan parterna och så får vi väl se om vi kommer i mål med den. Det ska vara en rimlig affär för oss tycker vi, om vi ska göra den här affären. Men sportledningen sitter ner och diskuterar den med Toni Colak och hans sida – vi får se hur långt vi kan sträcka oss för att vi ska nå den här affären och komma i mål. Mer än så tror jag inte det går att säga just nu, för parterna jobbar på det här, sa Pålsson då.

Annons
Publicerad 2022-01-09 14:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto