Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Savic tar över Dalkurd

Sillybloggen

Dalkurd blev i fjol uppflyttat till superettan och gjorde under måndagen klart med en ny chefstränare – Dalibor Savic, 42, som närmast ansluter från Vasalunds IF.

– Det känns väldigt bra att vara här och jag är glad över att vara huvudtränare för Dalkurd, säger Savic i en kommentar på klubbens hemsida och fortsätter:

– Jag har följt Dalkurd genom åren och er väg till allsvenskan så jag känner till att klubben spelar en attraktiv fotboll med många duktiga spelare och jag vet om att man har massor av passionerade supportrar som följer klubben.

Avslutningsvis säger tränaren så här:

– Jag tror att jag passar väl in i Dalkurd. Vi har samma ambitioner att utveckla spelsätt, spelare och klubben så jag är väldigt glad över att vara en del av det här. Jag ser fram emot den kommande säsongen, som kommer vara rolig och inspirerande. Det känns motiverande att vara en del av superettan och jag förväntar oss vara väl rustade inför säsongen.

Annons
Publicerad 2022-01-10 18:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto