Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Mbappé har inte bestämt sig - flytten kan dröja

Sillybloggen

Kylian Mbappé sitter på utgående kontrakt med PSG och har varit öppen med att nästa steg för honom är Real Madrid. På samma sätt har klubben varit öppen med sin ambition att värva 23-åringen. Men enligt franska Le Parisien är inte det hela så klart som det har verkat.

Tidningen skriver att Mbappé inte har bestämt sig för om han ska förlänga med PSG eller inte. Han uppges inte tvivla på att han en dag ska till Real, utan frågan är snarare om tiden är kommen i sommar, eller om det kommer dröja. Fransmannens tvivel ska ligga i de sportsliga förutsättningarna.

PSG har fortsatt förhoppningar om att behålla honom, större förhoppningar än vad som överensstämmer med den allmänna uppfattningen, enligt tidningen.

Real Madrid har hela tiden uppgetts ha Mbappé som första prioritet i sommarens fönster, men de har också kopplats ihop med Erling Haaland. Det skulle därmed kunna innebära en tung offensiv kvartett, med de två unga världsstjärnorna, samt Karim Benzema och Vinicius Junior som spelar i klubben redan nu.

Annons
Publicerad 2022-01-10 07:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto