Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Har ryktats bort - bekräftar nu kontraktsförhandlingar: "Väldigt nöjd"

Sillybloggen

Milans vänsterback Theo Hernandez har länge ryktats vara av intresse för flera stora europeiska klubbar, framför allt Paris Saint-Germain. Men det verkar det inte bli något av – åtminstone inte i närtid.

I en intervju med The Athletic berättar Hernandez att han är i förhandlingar med Milan om att förlänga sitt kontrakt med klubben.

– Jag är väldigt nöjd i Milan, vi håller på att diskutera en förlängning av mitt kontrakt och det går fint, säger Hernandez till The Athletic.

Men inte nog med att Hernandez fått en stor roll på planen, blivit en favorit hos supportrarna och håller på att få ett uppgraderat kontrakt så är det någonting annat som får honom att vilja stanna i Milan – tränaren Stefano Pioli.

– Jag har haft många bra tränare i min karriär, men den som förändrat mitt liv mest som man och som fotbollsspelare är utan tvivel Stefano Pioli. Från ögonblicket jag kom till klubben har han hela tiden hjälpt mig att få ut det mesta av min potential. Det är på grund av det som jag spelar som jag gör idag.

Annons

Hernandez har hittills noterats för 19 mål och 20 assist på 105 matcher för Milan. De senaste matcherna när kaptenen Alessio Romagnoli och vice kaptenen Simon Kjaer varit skadade har han dessutom varit kapten för laget.

Publicerad 2022-01-20 17:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto