Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky Sports: Stort intresse för Aubameyang - jagas av Milan och Juventus

Sillybloggen

Pierre-Emerick Aubameyang, 32, skickades hem från Afrikanska mästerskapen efter att först ha testat positivt för covid-19 och sen drabbats av mindre allvarliga hjärtproblem. Nu meddelar Arsenal-forwarden att han har undersökts i London och är redo för spel igen.

“Jag kom tillbaka till London och gjorde några extra undersökningar, och jag är väldigt glad över att kunna säga att mitt hjärta är bra och jag är fullt frisk! Jag uppskattar verkligen alla meddelande (jag har fått) de senaste dagarna och jag är redan tillbaka”, skriver Aubameyang i ett inlägg på sitt Instagram-konto.

Men något spel i Arsenal ser det inte ut att bli. Pierre-Emerick Aubameyang har nämligen varit utanför truppen senaste tiden av “disciplinära skäl” – och nu ryktas han vara på väg bort från klubben.

Det är Sky Sports som hävdar att Juventus och Milan visar intresse för 32-åringen. Aubameyangs höga lön ska dock vara ett problem för Serie A-klubbarna, som skulle ha svårt att stå för hela kostnaden vid ett eventuellt lån.

Annons

Även Paris Sant-Germain, Marseille och Sevilla uppges vara intresserade av Arsenal-forwarden.

Publicerad 2022-01-20 21:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto