Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Islamovic uppges flytta till Sydkorea

Sillybloggen

Efter två år i Rosenborg verkar det vara dags för ett byte av klubbadress för Dino Islamovic. Den norska klubben ska ha accepterat ett bud på anfallaren, enligt Netteavisen. Nästa steg ser ut att bli en icke namngiven klubb i Sydkorea.

Det återstår den obligatoriska läkarundersökningen, som enligt tidningen kommer ta plats i Trondheim. Det finns även detaljer kvar gällande de personliga villkoren innan allt är på sin plats. Tidningen menar att han lär lämna Norge inom kort.

Islamovic representerade Sveriges landslag på ungdomsnivå men har sedan valt att istället spela för Montenegro. Han inledde karriären i Malmö FF:s akademi, men spelade aldrig för klubben på seniornivå. Han lämnade tidigt för utlandet men studsade tillbaka till Sverige som 23-åring och spelade då för Trelleborg och Östersund.

ANNONS
Publicerad 2022-01-21 14:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto