Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Leipzig kan tvingas släppa Haidara

Sillybloggen

RB Leipzig fortsätter kämpa för att behålla Amadou Haidara, men i sommar kommer klubben behöva ge upp kampen om mittfältaren, uppger tyska tidningen Sky sport.

Den maliska mittfältaren har varit ett mål för både Manchester United och Newcastle under vintern, men förhandlingarna har inte varit enkla då Leipzig vägrar släppa honom. Nu uppger Sky sport att det är en tidsfråga innan de blir tvungna.

Reportern Philipp Hinze tror dock att det blir svårt att få bort spelaren från Tyskland under vintern.

­- Innan RB tvingas ge upp om honom kommer han vara kvar i Leipzig åtminstone fram till sommaren, eftersom han är en viktig ankare på mittfältet.

Men till sommaren kommer de inte kunna hålla kvar honom, i och med den utköpsklausul om drygt 400 miljoner som aktiveras då.

Annons

– Någon gång blir det oanständigt ur RB-synpunkt, det är man nästan tvungen att acceptera, säger Hinze till Sky sport.  

Framförallt är Manchester Uniteds Ralf Rangnick, som har bra koll på Haidara från tiden i Leipzig, sugen på att värva spelaren. Haidara själv är United-supporter sedan barnsben, så att han hamnar där är inte otroligt.

Publicerad 2022-01-21 15:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto