Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Kessié nobbar januari-flytt

Sillybloggen

Franck Kessié har senaste tiden ryktats vara på väg bort från Milan.
Nu uppger Calciomercato att mittfältaren vill stanna i klubben säsongen ut.

Milan-stjärnan Franck Kessié sitter på ett utgående avtal och kan lämna gratis i sommar. I och med att mittfältaren ännu inte skrivit på ett nytt kontrakt, så har han under senaste tiden i stället kopplats ihop med en flytt och främst till Tottenham.

Nu uppger Calciomercato att Tottenham och Milan är överens om en affär, men att det inte kommer bli någon flytt i januari. Uppgifterna gör gällande att Kessié vill stanna i Milan säsongen ut och försöka vinna Serie A, vilket gör att klubbarnas överenskommelse är betydelselös.

Kessié kom till Milan från Atalanta under sommaren 2017 och lär möjligen i stället lämna gratis i sommar. Då kan Tottenham göra ett nytt försök att värva ivorianen, som just nu är i Kamerun och representerar Elfenbenskusten i Afrikanska mästerskapen.

ANNONS
Publicerad 2022-01-23 22:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto