Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Aubameyang kräver dubbla Ibrahimovics lön

Sillybloggen

För bara två månader sedan var han lagkapten. Nu är Pierre-Emerick Aubameyangs framtid i Arsenal osäker, sedan han som en disciplinär åtgärd fråntogs bindeln och exkluderades från flera matchtrupper. Det har därför ryktats om att det kan bli ett avsked redan nu i vinter.

En av klubbarna som ska vara intresserad är AC Milan, enligt Football Italia. Lagets båda anfallare, Olivier Giroud och Zlatan Ibrahimovic, har varit skadebenägna under det gångna året. Aubameyang uppges därför vara sedd som en perfekt förstärkning.

Men det kan bli ekonomiska bekymmer vid en flytt. Anfallaren förväntas begära hela 4,4 miljoner kronor i lön per vecka. Det är mer än dubbelt så mycket som Ibrahimovic tjänar och han är i dag den bäst betalda i Milan med sina 1,5 miljoner kronor i veckan.

ANNONS
Publicerad 2022-01-26 21:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto