Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Islamovic uppges klar för Sydkorea - för drygt 9 miljoner

Sillybloggen

Dino Islamovic lämnar Rosenborg efter två år. Det uppger norska TV2. Den svensk-montenegrinske mittfältaren är klar för Gangwon FC. Enligt kanalen åker han till Sydkorea på fredag då hans visumansökningar nu har godkänts.

Rosenborg uppges få drygt 9 miljoner kronor i övergångssumma för Islamovic. Hans kontrakt i Norge stäckte sig över säsongen 2022.

När anfallaren anländer till Sydkorea kommer han behöva sitta i karantän i en vecka. Först därefter kommer kontraktet signeras, vilket även innebär att presentationen dröjer tills efter det.

Dino Islamovic representerade Sveriges landslag på ungdomsnivå men har sedan valt att istället spela för Montenegro. Han inledde karriären i Malmö FF:s akademi, men spelade aldrig för klubben på seniornivå. Han lämnade tidigt för utlandet men studsade tillbaka till Sverige som 23-åring och spelade då för Trelleborg och Östersund.

Annons
Publicerad 2022-01-27 15:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto