Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

The Athletic: Liverpool nära yttervärvning - betalar 630 miljoner

Sillybloggen

Med bara dagar kvar av januarifönstret ser Liverpool nu att förstärka offensiven ytterligare. The Athletic rapporterar under fredagsmorgonen att Premier League-tvåan är nära att värva Portos ytter Luis Diaz, 25, för omkring 60 miljoner euro (cirka 630 miljoner kronor) inklusive bonusar.

Så sent som i förrgår rapporterade The Guardian att Tottenham fått ett bud på 470 miljoner kronor på Luis Diaz nobbat. Nu ser alltså Liverpool ut att vinna dragkampen om den colombianske landslagsmannen, som gjort 14 mål på 18 ligamatcher för Porto den här säsongen. Sky Sports rapporterar dock att Tottenham fortfarande är i samtal med Luis Diaz.

Daily Telegraph nämner en annan transfersumma. Tidningen uppger att Liverpool har lagt ett bud på 37.5 miljoner pund, cirka 470 miljoner kronor, på 25-åringen. Enligt Sky Sports förbereder Liverpool ett bud på 45 miljoner pund, cirka 565 miljoner kronor.

Annons

Jürgen Klopps mannar har mött Luis Diaz i Champions League under hösten och spelaren själv uppges föredra en flytt till Liverpool, enligt The Athletic. Bara detaljer återstår innan övergången är klar, skriver sajten.

Det skulle i sådana fall bli den andra offensiva värvningen som Antonio Conte går miste om i Tottenham under januari. Wolves-yttern Adama Traoré är nämligen på väg till Barcelona, enligt samstämmiga uppgifter i brittisk press.

Publicerad 2022-01-28 09:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto