Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

The Times: Brentford hoppas presentera Eriksen i helgen

Sillybloggen

Brentford har en dansk manager och flera danska spelare i laget. Premier League-klubben har också samma ägare (Matthew Benham) som FC Midtjylland. Av allt att döma ansluter ännu en dansk till Brentford inom kort.

Ansedda The Times rapporterar under fredagskvällen att Brentford hoppas slutföra värvningen av Christian Eriksen, 29, under helgen. Den danske landslagsmannen, som drabbades av hjärtstopp i sommarens EM, har genomgått sina medicinska undersökningar med gott resultat i veckan.

Eriksen har tränat med Ajaxs reserver efter att ha lämnat Inter i december. Reglerna i Serie A tillåter inte spelare att spela med en hjärtstartare, vilket Eriksen fick inopererat i somras. Kontraktet med Brentford löper säsongen ut, enligt The Times.

ANNONS
Publicerad 2022-01-29 08:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto