Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tvekar om förlängning - efter Barça-kontakt

Sillybloggen

Representanter för Inter har tidigare varit tydliga med att klubben vill förlänga med mittfältsstjärnan Marcelo Brozović.

29-åringen, som har ett utgående kontrakt, har spelat en viktig roll i Milanoklubbens framgångar de senaste åren. Enligt tidigare uppgifter i italiensk media är Brozović och Inter redan muntligt överens om ett förnyat avtal – men än har ingen förlängning undertecknats.

Anledningen? Enligt Calcio Mercato har nämligen Barcelona visat intresse för kroaten. Enligt uppgifterna vill den katalanska storklubben värva Marcelo Brozović som bosman i sommar, vilket har dragit ut på spelarens beslut.

Sajten hävdar vidare att Inter fortsatt är övertygat om att Brozović så småningom kommer att förlänga sitt kontrakt, trots att 29-åringen har tagit dit på sig att fatta ett slutgiltigt beslut.

Annons

Marcelo Brozović anslöt till Inter från Dynamo Zagreb sommaren 2016 och sedan dess har mittfältaren noterats för 26 mål samt 35 assist på 271 matcher.

Publicerad 2022-02-03 10:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto