Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Brann i kontakt med Ekroth

Sillybloggen

Det var i mitten av januari som Degerfors och Oliver Ekroth gick skilda vägar med varandra. Den 30-årige mittbacken hade ett utgående kontrakt och parterna kom inte överens om en förlängning – delvis på grund av att Ekroth själv ville avvakta och hålla dörren öppen för en utlandsflytt.

– Jag har väl framför allt gått i funderingarna över vad jag ska göra med min karriär, där känslan är att min agent kan hitta något utomlands. Degerfors behövde få ett svar i går, men jag behöver mer tid. Då fick det tyvärr bli så den här gången, sa Ekroth till Fotbollskanalen då.

– Jag kan inte stänga dörren för någonting, för inget är klart än. Men utlandet är drömmen. Jag är inne på sista tredjedelen av karriären och vill prova de vingarna. Sedan får vi se vad det landar i.

Oliver Ekroth har därför varit klubblös sedan årsskiftet, men nu rapporterar Nettavisen-journalisten Stian André de Wahl att norska klubben SK Brann har kontaktat 30-åringen och erbjudit honom ett kontrakt.

Annons

Ekroth anslöt till Degerfors från Kristianstad FC inför säsongen 2018 och noterades totalt för 113 matcher i rödvitt. Brann åkte ur norska högstaligan i fjol.

Publicerad 2022-02-09 15:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto