Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nya uppgifter: Guidetti har inte bett om att få lämna Alavés

Sillybloggen

AIK uppgavs i veckan vara detaljer från att göra klart med John Guidetti.
Nu kommer nya uppgifter om att Guidetti inte sagt till Alavés att han vill gå.

Under måndagen uppgav Aftonbladet att AIK är detaljer från att göra klart med en värvning av den tidigare svenske landslagsanfallaren John Guidetti. Tidningen skrev att det kan dröja innan övergången blir officiell, men att spelaren kan presenteras innan allsvenskan drar igång om allt går som planerat. En övergång kräver då att Alavés går med på att släppa anfallaren, alternativt att svensken lämnar vid kontraktets slut i sommar.

Nu rapporterar den spanske Cadena SER-journalisten Kevin Fernández att AIK framfört intresse till Guidetti, men att anfallaren i dagsläget inte är nära att lämna Alavés. Enligt journalisten har Guidetti ännu inte bett Alavés om att få lämna i förtid, samtidigt som AIK ännu inte har haft kontakt med den spanska klubben.

Annons

Samtidigt skriver dock journalisten att Alavés kommer underlätta Guidettis avsked när ett erbjudande kommer in till klubben. Guidetti har i dagsläget avtal med Alavés till i sommar.

29-åringen är den här säsongen noterad för ett mål och en assist på elva matcher i Spanien.

Publicerad 2022-02-22 17:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto