Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Groningen har nekat bud på Kalley från Bodø/Glimt

Sillybloggen

I somras anslöt Yahya Kalley till FC Groningen, från IFK Göteborg. Han har sedan dess bara haft fyra matchframträdanden och redan efter ett halvår i klubben började det ryktas om en flytt. Det var Voetbal International som i slutet av februari rapporterade om intresse från flera skandinaviska klubbar, däribland Malmö FF.

Mest konkret var det från Bodø/Glimt, som enligt tidningen då hade lagt ett bud på 20-åringen. Samtidigt uppgavs Groningen inte särskilt sugen på att sälja, då de ser Kalley som en del av klubbens framtid, även om han ännu inte fått sitt genombrott.

Nu är det bekräftat att svenskan blir kvar i Holland. Klubbens tekniska direktör ska ha sagt att en övergång inte är aktuell för Kalley i nuläget. Förutsatt att de första uppgifterna stämmer har klubben därmed nekat budet från den norska klubben, som gjort succé i både Europaspelet och den inhemska ligan under det senaste året.

Annons
Publicerad 2022-03-04 10:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto