Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Almqvist nobbar allsvenskan - slutförhandlar med nederländsk klubb

Sillybloggen

Efter Rysslands invasion av Ukraina har Fifa godkänt att utländska spelare i den ryska ligan tillåts pausa sina kontrakt med sina ryska kubbar till och med den 30 juni i år.

Det har flera svenska spelare utnyttjat. Under tisdagen stod det klart att Djurgården lånar in Sead Haksabanovic under perioden, samtidigt som Viktor Claesson tränar med IFK Värnamo, Armin Gigovic tränar med Helsingborg, och Filip Dagerstål tränar med IFK Norrköping.

Det har vidare spekulerats kring att den tidigare IFK Norrköping-spelaren Pontus Almqvist, 22, till vardags lagkamrat med Gigovic i Rostov, kunde komma att återvända till klubben under perioden. Men så verkar nu inte bli fallet.

Under onsdagen skriver Sportbladet att Almqvist nobbar en återkomst till allsvenskan och slutförhandlar istället med nederländska FC Utrecht. Ingenting ska vara påskrivet men det ska bara vara detaljer från klart, och Almqvist förväntas presenteras för klubben inom den närmsta veckan om ingenting oförutsett sker.

Annons

Almqvist har hittills noterats för två mål och fyra assist på 19 framträdanden för Rostov i den ryska ligan.

Publicerad 2022-03-16 21:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto